Новини Група за личностно познание - Не ми върви в любовта 09 Май, 2016 По време на групата вие ще можете да изследвате...... Работно време, м. март 2016г. 02 Март, 2016 Уважаеми клиенти, работното ни време в празничните дни ще бъде следното... ... всички новини

За нас

Защо да работим с агенция за запознанства?

Днес кариерата и професията се издигат в култ. Всеки влага огромни усилия и време за развитието на тази сфера от себе си. Личният живот и интимните отношения, това да се открие своята сродна душа, остават на заден план. А това да имаш човек, който да обичаш, да има за кого да се погрижиш и кой да се погрижи за теб, да има кого да целунеш сутрин на излизане за работа и кой да те целуне вечер след работния ден, ето това също заслужава усилия. Ние работим именно за да намерим човек, който ще Ви подари това щастие и на когото ще можете и Вие да го подарите.

Много хора разчиатат на случайността, за да срещнат любовта. Надяват се, че по естетвен начин ще намерят своята половинка и не полагат никакви усилия в тази насока. Не винаги става така. Не винаги случайността изиграва своята положителна роля. Понякога човек трябва да положи поне малко усилия, за да внесе щастие в своя личен живот. Усилието, което можете да направите, е да се обърнете към специалисти в агенция за запознанства, за да намерите по-лесно своята половинка.

Без любов в пътя на живота няма гара Щастие. Позволете ни да Ви заведем на Гара за двама, където то Ви очаква.

about

Защо да изберете нас?

Напоследък животът става все по-динамичен. Хората се срещат истински  все по-трудно един с друг. Затова необходимостта от агенции за запознанства нараства все повече. Нашият дългогодишен опит в свързването на хора е предпоставка за натрупването на традиции в тази дейност. Част от причините да работите с нас са:

  • Нашия екипът- изграден е от психолози, обучени да работят с хора, да преценяват характерите им и да правят подходящ избор за тях. Психологическите профили, които изготвяме, целят да ни дадат представа за характер им, за да можем да ги свържем с най-правилния човек. Нашите специалисти винаги ще Ви излушат, подкрепят и насочат по пътя към любовта.
  • Нашите клиенти-те са сериозни и отговорни хора, които търсят стабилна връзка с цел създаване на семейство. Те са работещи, амбициозни и интелигентни хора. Същевремнно това са хората, които срещате на улицата, в магазина или в някое заведение. Те са обикновени хора със своите негативи и позитиви, със своите слаби и силни страни. Но всички те се стремят към една цел-да намерят любовта на живота си.
  • Нашия начин на работа- базиран е на коректност, бързина и професионализъм. Уважаваме личните виждания на всеки един човек за подходящ партньор. Спазваме принципа за конфиденциалност. Стремим се да работим максимално бързо и ефективно, така че всеки да може да срещне любовта по един вълнуващ начин.