Новини Група за личностно познание - Не ми върви в любовта 09 Май, 2016 По време на групата вие ще можете да изследвате...... Работно време, м. март 2016г. 02 Март, 2016 Уважаеми клиенти, работното ни време в празничните дни ще бъде следното... ... всички новини

Услуги

Запознанства

За да можем да Ви съдействаме за откриването на Вашата истинска любов, ще трябва да минете през следните спирки:

Гара 1: Попълвате нашата анкета, в която ни давате информация за себе си, какъв човек сте и какъв партньор търсите.

Гара 2: Сключваме договор, който описва нашите и Вашите права и задължения.

Гара 3: Вие ни давате Ваши снимки (портретни и в цял ръст), които да са актуални, непринудени и да се виждате добре на тях.

Гара 4: Ние Ви изготвяме психологически профил, след събеседване с вас.

Гара 5: На базaта на психологическия Ви профил и на предпочитанията Ви за партньор, ние подбираме най-подходящите хора от нашата база данни и Ви ги представяме.

Гара 6: Харесаните от Вас хора се уведомяват, че Вие искате да се видите с тях.

Гара 7: При съгласие от тяхна страна, Ви разменяме координатите.

Гара 8: Избирате си Вашата "гара" и си уговаряте среща на нея в удобно за вас време.

 

В допълнение Ви предлагаме

Ако Ви е трудно да общувате с противоположния пол, ако имате ниска самооценка, ако смятате, че правите всичко необходимо, а нещата въпреки това не вървят, ние бихме могли, да Ви помогнем да преодолеете тези бариери, за да е по-лек пътят Ви към Гарата за двама. За целта предлагаме следните допълнителни услуги:

  • Психологически консулатции

Екипът ни се състои от психолози, които са обучени и подготвени да Ви съдействат, ако:
не се чувстате щастливи

ако не харесвате нещо в себе си

ако искате да направите промяна в своя характер

ако имате трудни отношения с близките

ако сте объркани

ако искате да разберете значението на някой важен за Вас сън

ако желаете да разберете повече за себе си

Психологическите консултации се провеждат  на принципа на конфиденциалността. Нещата, които споделяте, остават между Вас и терапевта.
По време на работата с психолог, Вие ще имате възможност да погледнете в себе си, да намерите отдушник за негативните емоции, да се опознаете и да се промените така, че да се чувствате в хармония със себе си и да сте щастливи.
Можете да разчитате на нашите специалисти, но за да да постигнем добър резултат е важно и Вашето желание и мотивация да промените себе си към по-добро.

  • Консултации за общуването с противополжния пол

Консултациите за общуването с противополжния пол могат да са Ви полезни, ако:

никога не Ви върви в любовта и се чудите защо

не се чувствате достатъчно атрактивни за хората от другия пол

блокирате, когато трябва да общувате с привлекателен за Вас обект

искате да се усъвършенствате в общуването с противополжния пол

трудно Ви е да флиртувате

притеснителни и срамежливи сте и това Ви пречи

В защитена и сигурна обстановка Вие ще имате възможност да споделите на нашите специалисти какво Ви затруднява по отношение на другия пол, какво за Вас е сложно в общуването и как искате да изглеждате в очите на обекта на Вашите желания. На базата на дългогодишния ни опит в интимните отношения, ние сме установили кои практики са добри и кои не при търсенето и общуването с противополжния пол.

Ние можем да Ви насочим към добрия вариант за Вас, така че да сте привлекателни за другите, но същевременно да не загубите себе си и своята индивидуалност.

  • Консултиране на двойки

Често се случва да имаме връзка с човек, с който ни е много трудно да общуваме, с който се чувставме неразбрани и с който постоянно сме в конфликт. Но ние не прекратяваме тази връзка, а я поддържаме въпреки мъчението, което тя ни носи. Причината за това е една- че ние сме влюбени в нашия партньор и не си представяме живота без него.

Психолозите от нашия екип са обучени да съдействат на двойки, в които има проблеми, които не изчезват от самосебе си, но в които има и желние за хармония и любов.

Проблем в една двойка има дори ако само единият партньор го усеща така, независимо дали за другия проблемът е реален или не. Ако единият партньор се чувства нещастен, това вече е проблем, защото любовта съществува, за да ни носи щастие.

Можете да се подкрепите взаимно във вашите различия като се консултирате с нашите специалисти. Защото щом сте заедно, вие преди всичко сте екип и дори и да имате различни гледни точки, общото по между Ви-любовта-ще Ви помогне да стигнете до нас и да получите подкрепата ни и разрешение на проблемите си.

  • Организиране на групи за равитие на личността и емоционалния свят

Групата за развитие на личността и на емоционалния свят дава възможност за защитено и сигурно пространство, където ще можете:

да опознаете себе си и емоционалния си свят

да погледнете отстрани начина, по който се държите и мислите

да изразите спокойно всяка своя мисъл и идея

да развиете умението си да се справяте с ежедневния стрес

да разберете как Вашето минало влияе върху настоящето Ви

да решите свои актуални проблеми и дилеми

да преоткриете въображението си и творческото във Вас

да срещнете хора, които ще Ви подкрепят и разбират

да се забавлявате

Групата се основава на метода на психодрамата. Това е интерактивен и действен метод, в който се използват динамични и интерактивни игрови техники. Чрез тях всеки може да научи много за себе си, да се усъвършенства и да решава свои проблеми по един раличен и забаваен начин.

Групата се организира една събота и неделя в месеца. Продължителността й е 200 часа. В края на обучението се издава сертификат.

  • Имидж консулатции

Имидж-консултациите ще Ви помогнат да усъвършенствате своя външен вид и визулано да станете по-привлекателни за другия пол.
Много хора се заблуждават като казват, че външността няма значение, че по-важен е характерът и вътрешният свят на човек. Всъщност всеки притежава както душа, така и тяло и няма смисъл едното или другото да се омаловажават. И двете са важни в еднаква степен. Външността  е тази, която привлича другите към нас, а душата и интелекта са това, което ги задържа. За да се стигне до момента в който, някой ще поиска да остане до Вас, първо трябва да е пожелал да се запознаете. А това става благодарение на един приличен външен вид.
Тук нашите консултанти могат да Ви съдействат:

да изберете подходящи дрехи за ежедневието и за първа среща

да се научите да се гримирате

да изберете правилната прическа

да придобите съвремнен и модерен вид

да подберете визия, в която ще се чувстате естествено и като в „свои води“, но която ще е атрактивна и успешна пред другия пол

ще Ви насочат към добри специалисти в различни области, свързани с външността

Позволете ни от грозно патенце да Ви превърнем в красив лебед!

  • Фотосесия с професионален фотограф

Фотосесията с професионален фотограф гарантира, че Вашите снимки ще са актуални и на тях ще се виждате добре, така че да има възможно най-голям шанс хората, с които искате да се видите да се съгласят.

Фотосесията е с продължителност около 30 мин. Като резултат получавате между 20 и 30 дигитално обработени снимки на електронен носител.

Виктория Цветанова, нашият фотограф, е специалист в художествената и портретната фотография. Тя умее да извлича най-доброто от всеки, като същевременно го представя в естествена и реална светлина.
Нейното мото е:“Няма нефотогенични хора, има непредразполагащ фотограф.“
Тя успява да предразположи и най-притеснителните хора, така че снимките им да са лъчезарни и позитивни.